diumenge, 18 d’abril del 2010

ACTE CENTRAL

El passat divendres dia 16 va tenir lloc l'acte central de campanya organitzat per "La Selva Decideix". A dos quarts de nou tocats, a la sala del Castell, el portaveu de la plataforma, Arnau Recasens, presenta l'acte recordant les principals activiats que a dut a terme la coordinadora.
Pep Riera, natural de Mataró (Maresme), pagès, fundador i dirigent durant 25 anys del sindicat Unió de Pagesos va fer una presentació breu sobre la seva percepció de la Catalunya actual i el moviment sobiranista arrel de les experiències viscudes a la seva comarca (Arenys de Munt també és Maresme) i al seu entorn més proper. Va parlar de com es es parlava de política quan ell era jove, del que ha suposat per ell la militancia al sindicat UP i de la importància de creure ens objectius clars i ferms. Ataca la transició política dient que no es va fer net del franquisme i que tot això ara ens passa comptes. Recorda que hi ha països on ha passat el mateix. Riera considera que les consultes són bàsiques i recorda la tenacitat del Quebec.
Seguidament Enric Castelló, periodista i professor de la urv, és l'encarregat de moderar una taula rodona on participen Miquel Àngel Bové (selvatà, ex-degà i professor d'economia de la urv); Joan Milà (selvatà i cap de recursos humans de Baker&McKenzie), Àngel Lázaro (farmacèutic, empresari i membre de Catalunya Acció) i el mateix Pep Riera. Cal destacar la qualitat de les intervencions i el nivell de la taula rodona. A més a més, el públic va poder intervenir de manera directa.


Dissabte al matí unes 25 persones van anar caminant des del local de campanya (cr. Major número 5) a Paret Delgada. Es va baixar pel camí de Pedrafita (conegut pel camí de Profita); les Berengueres, camí Travesser i carretera amunt fins l'ermita. De pujada es va passar per la riera.

D'aquesta manera es clouen els actes muntats per la coordinadora fins el dis 23, diada en la que la Selva Decideix serà present al carrer amb la seva paradeta i a la tarda durà a terme una sessió de contacontes. Finalment, queda el dia de la consulta. El 25 d'abril es presenta ple d'actes que esperem que compleixin les expectatives.

TROBAREU MÉS FOTOGRAFIES A L'ENLLAÇ DEL PICASA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada