dissabte, 10 d’abril del 2010

Conferència i concert al Torn de Nit



Ahir al vespre a la sala polivalent de la Cooperativa van assistir-hi una cinquantena de persones per escoltar les ponències dels tres convidats...

Anton Baiges feu l'explicació rel.lacionant Omnium Cultural amb Catalunya des del franquisme fins ara  i el moviment de les Plataformes cap al referèndum per la independència.
Albert Pereira ens feu els seus raonaments  evidenciant com a altres països com ara Canada amb el Quebec o be Montenegro han fet les seves consultes democràtiques i no ha passat res, tant si es guanyen com si es perden tot es qüestió de maduresa democràtica.
També ens parlà de les balances fiscals i l'empobriment de Catalunya "per culpa" d'Espanya.
I per últim Jaume Renyer que fent una explicació molt entenedora de la nació catalana al llarg de la historia i com s'ha arribat al tipus de govern que tenim actualment , per tot això, ens porta a la necessitat de la participació col.lectiva democràtica a decidir el futur.

A partir de les dotze de la nit al torn de nit, els grups Q3, Ànimes, Calma Tensa ens van amenitzar la vetllada fins a altes hores de la matinada. L'assistència de públic va ser notòria, amb una entrada de quasi 300 persones.

Des d'aquí agraïm a tots els que heu fet possible que aquests actes siguin exitosos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada